hjärta

idag fick jag jordens bästa julklapp av världens bästa tjej,
bara så att alla vet liksom

it's just a continuation

hon hörde en välkänd låt i bakhuvudet och plötsligt slog det henne, det var hennes mobil som ringde. hon slog upp ögonen och försökte höra vart ljudet kom ifrån. tillslut hittade hon den och svarade med lite panik och nyvakenhet i rösten. hon stelnade till

det har gått några minuter sen hon lade på men hennes hjärta slog fortfarande hårt och hon kom på sig själv med att inte andas. hon hade svarat med ett nyvaket och panikartat hallå och sen tappade hon all talförmåga. det var han! han ringde henne. han hade tagit reda på hennes nummer! hon visste inte vart hon skulle ta vägen, men det gjorde ingenting, för han verkade också nervös. tillslut fick de igång en konversation och den bara fortsatte och fortsatte. hon hann både bli kissnödig och hungrig innan de bestämde sig för att det var dags att lägga på. men det hade varit det bästa telefonsamtalet hon hade varit med om.

de hade bestämt sig för att träffas dagen därpå. så fort de lade på kände hon sig illamående och svimfärdig. han ville träffa henne igen! detta hände bara inte. hon började gå igenom sin gaderob i huvudet och kom fram till att hon inte ägde någonting som var tillräckligt fint att ha på sig för att träffa honom. han skulle kunna komma iklädd en sopsäck och hon iklädd världens finaste belklänning och han skulle ändå vara för vacker för henne.

det var sent på natten, men hon kunde inte sova. hon hade fjärilar i magen och hon kände sig så otroligt rastlös trotts att hon var hur trött som helst. hon hade försökt med allt! läsa, kolla på tv, sitta vid datorn, men inget fungerade. hon bestämde sig för att lägga sig i sängen, sätta på lite bra musik och bara blunda. i början var hon nära på att ge upp, men efter några minuter började hon slappna av mer och mer. hon kände hur hon började komma in i sömnen, ögonlocken vart tyngre, musklerna i kroppen började slappan av, andringen vart med regelbunden, "piiiip, piiiip" hon satte sig upp på helspänn. det var ett sms.

"det är fullmåne inatt, men den kan omöjligt stråla lika mycket som jag kommer göra imorgon när jag träffar dig. och ingen stjärna på natthimelen kommer någonsin kunna vara lika vacker som du är"

hon gick fram till sitt fönster och kollade på månen, han hade rätt, den var full. nu kändes timmarna för långa, morgondagen för långt bort.

no title

hon ville pressa hela hennes kropp mot honom, men helt plötsligt rycktes hon bort. det var som att hon vakande ur en dröm.

Hon öppnade ögonen och kände hur sminket hade klibbat i hela ansiktet. hon tittade sig om och insåg att hon var hemma hos sin kompis. sedan mindes hon, hon hade varit så nära och sen blev hon tvungen att springa till bussen. det var hennes kompis som hade ryckt tag i henne och dragit med henne ut och de hade nätt och jämnt hunnit ut när bussen startade sin motor och de fick banka på dörren för att chaffören skulle öppna. men de hade haft tur, det var en snäll man som körde denna kväll. 

men nu var väll allt över. hon hade förlorat sin enda chans. hon kände sig låg och ledsen, besviken. skulle hon kunna släppa tanken och drömmen? denna underbara kväll som enligt henne slutade på sämsta möjliga sätt. men nu var det lunchtid och hon kände sig tvungen att gå hemåt, så att inte hennes föräldrar skulle bli oroliga. hon tog upp mobilen för att skicka ett sms till dem. "ett missat samtal" stod det på skärmen och sedan ett okänt nummer. "säkert någon som har ringt fel" tänkte hon och tryckte bort det.

väl hemma kände hon hur trött hon egentligen var. hon tog en dusch och sen satte hon på sig myskläder och tog fram sin dator, kröp ner under täcket i sängen och loggade in. hon var berädd på frågor från sina kompisar, men hon hade ingen lust att berätta någonting, för ingenting hände ju. hon ville bara glömma,det var lättast så. och hon hade rätt, skärmen började blinka av människor som skrev till henne och frågade vad som hade hänt på kvällen och liknande. hon loggade ut, kände inte för att ta denna diskussion idag. och sedan somnade hon.

hon hörde en välkänd låt i bakhuvudet och plötsligt slog det henne, det var hennes mobil som ringde. hon slog upp ögonen och försökte höra vart ljudet kom ifrån. tillslut hittade hon den och svarade med lite panik och nyvakenhet i rösten. hon stelnade till

it's just a begining

det var en stor fest. alla hon kände var där, plus mycket folk hon hade hört talas om. hon älskade sådanna tillställningar. folk som var glada, dansgolv med den bästa dansmusiken, dunkandet från basen, det "tysta rummet" där det var meningen att man skulle kunna prata utan att behöva skrika över den höga ljudnivån på dansgolvet, men det lyckades inte speciellt bra, eftersom där var man istället tvungen att skrika för att höras för alla olika röster och samtal som hängde i luften. och där stod hon nu, tätt intill den vackra människan som var den första hon hade sett när hon kommit in i lokalen. de pratade, skrattade, flirtade och hade det underbart. han kände hennes vänner, och han var bra enligt dem, bra för henne som verkligen var på jakt efter något seriöst den här gången, för första gången i hennes liv faktiskt. Det pirrade i magen så fort deras ögon mötte varandra. han var så vacker, och varje gång hon tittade på honom såg hon ännu en sak som gjorde att hon föll mer och mer. han var så snäll, och så öppen, så äkta.

tiden gick så fort, men hon märkte ingenting. nu stod de så nära varandra att hon kunde känna hans andetag mot hennes kind. varje vindpust fick henne att rysa. han lade sina händer på hennes höfter och hela hennes kropp vart som en degklump. han tittade rakt på henne, lite granskande, med både nyfikenhet och passion i blicken. det ögonblicket varade i evigheter.  sedan lutade han sig lite lätt framåt, flyttade upp sin ena hand och lade den på hennes kind. hans beröring var som samett. hon tittade ner, lite generat, men med en lätt beröring vinklade han hennes ansikte uppåt. han var nära nu, riktigt nära och hon längtade efter hans läppar, de perfekta läpparna som verkade lika ivriga som hennes. hon tog ett minimalt steg framåt och tryckte sin kropp mot hans. hans kropp var vältränad, det kunde hon känna genom den röda t-shirten han bar upp som en gud. om bara någon sekund skulle hon få vidröra hans läppar. han lutade sig fram lite mer, nu snuddade de vid varandra. hon ville pressa hela hennes kropp mot honom, men helt plötsligt rycktes hon bort. det var som att hon vakande ur en dröm.

to be continued?


julstämning

 idag luktar det jul i huset. mamma och syster har hållit på både igår och idag med julbak. det är helt underbart och jag älskar stämningen! det tredje ljuset är tänt, julgranen är inne, och vi har till och med lite paket under den redan, julmusik i stereon, ljusstakar och stjärnor i fönsterna, julmust i glaset och snö på marken utanför!
igår bakade jag och syster pepparkakor hos farmor, en otroligt mysig tradition som är underbar. var bara aningen trött efter fredagsens fest, men det var ändå mysigt.

fredagen spenderades först i skolan. lyssnade på luciatåget och fikade. när vi slutade åkte jag och matilda upp på stan och sen hem till mig. senare far jag till fjugesta och där började kvällen med att skrika åt hockeyn på tv:n tillsammans med dessi becca och monica. sen kom fler och fler folk. kvällen var mycket lyckad tycker jag! trevligt folk, promenad i natten, snöbollskastning, blöta strumpor, för liten säng för fyra människor, några timmars sömn på en liten soffa.

denna helg har varit bra tycker jag. idag är det plugga som häller. Vad är en människa? ja, det är frågan ...

ge mig mer snö, ett par skidor, en lång och härlig backe så är jag lycklig

the lyric of today

When we first met, I never felt something so strong
You were like my lover and my best friend
All wrapped into one with a ribbon on it
And all of a sudden you went and left
I didn't know how to follow
It's like a shock that spun me around
And now my heart's dead
I feel so empty and hollow

And I'll never give myself to another the way I gave it to ya
Don't even recognize the ways you hurt me, do ya?
It's gonna take a miracle to bring me back
And you are the one to blame
And now I feel like

You're the reason why I'm thinking
I don't wanna smoke on these cigarettes no more
I guess that's what i get for wishful thinking
Should've never let you enter my door
Next time you wanna go on and leave
I should just let you go on and do it
'Cause now I'm using like I bleed

It's like I checked in to rehab
you're my disease
I've gotta check in to rehab
'Cause you're my disease

Damn, ain't it crazy when you're loveswept
You'd do anything for the one you love
Cause anytime that you needed me, I'd be there
Its like you were my favorite drug
The only problem was that you was using me
In a different way that I was using you
But now that I know that it's not meant to be
You gotta go, I gotta wean myself off of you

rihanna - rehab

Knappast-bal

i helgen var jag på bal. det har blivit lite utav en tradition, detta var tredje året. och som vanligt var det otroligt roligt! jag hade tur redan från början, då jag fick min vän Richard som kavaljer, mycket trevligt! tycker dock lite synd om den andra tjejen som delade Richard med mig, menmen, har man inte träffats på ett halvår har man rättså mycket att säga till varandra!

efter en middag med okej mat, jag kan inte precis påstå att jag vart mätt, var det dags för dans! och jag dansade HELA natten! och det var helt underbart! att dansa utan att behöva tänka på vad någon tycker, utan att söka uppmärksamhet, utan att flörta, utan bara hoppa och skratta och skrika va glädje, det är det bästa som finns! och att krama på alla man känner och tycker så otroligt mycket om utan att någon tycker att man är konstig, för det är det vi scouter gör, vi kramas på riktigt!

när dansen var slut var det dags att åka till huset vi skulle sova i. jag och frida åkte med västerås-pojkarna i deras fulla bil (de skulle till sälen direkt efter, TÖNTAR säger jag bara!) vi körde lite fort, lite vilse, men tillslut var vi framme. väl där valde vi ett rum och sedan gick vi och nattfikade på glögg, pepparkakor och ostmackor, MASSA GOTT! vi satt där och hade det otroligt trevligt och mysigt!

vid 4 kom någon smart person på att det kanske var dags att gå och sova, så vi gjorde det. men några mindre snälla människor hade tagit våran sovplats!! så vi fick gå och lägga oss i köket ... men det vart bra det med. när alla hade lags sig somnade nästan alla på en gång, utom jag ... jag är nog lite skev av mig, för när alla är pigga är jag trött, och när alla är trötta är jag pigg, menmen vad ska man göra. jag satt och funderade lite, skruvade på mig, puttade på therese som snarkade som ett as!! men trots att det inte ingick någon sömn i natten var den bra, den var värd! för mig i alla fall

när väl morgonen kom var det inte lika trevligt, folk var sura för att de var trötta, men det är också en rolig sida av oss scouter. ena dagen är vi otroligt fina och uppklädda, andra dagen är vi lika sminkade, fast med allting ihoplkaddat i hela ansiktet, vi går runt i säckigaste kläderna ever, men vi gillar varandra ändå! på riktigt!

så denna bal var mycket bra! mycket värd! och jag kommer inte glömma den eller allt som hände i första taget.
jag är nöjd



now it's back to the real life again, at least I hope so...

3 december

det är höst, snart vinter, men nu är det höst, äkta äcklig svensk höst. detta har gjort att jag har varit totalt otaggad på det mesta, så det har inte blivit så mkt skrivande i bloggen. men jag kan köra lite uppdatering:
     inte så mkt har hänt igentligen. vi va halvklass i skolan för att andra halvan praoade, det var skönt! men jag saknade vissa som var på praktiken ... och nu är det min tur att vara på prao. jag är på hemtjänsten i hovsta/lillån. det är faktiskt mer intressant än det låter, och jag har det bra! alla äldre är så himla trevliga och man skrattar. så jag är glad
     och jag är inte längre osams med min bästa vän och det är den härligaste känslan! jag har saknat henne och är så himla glad att vi löste allt.
     och på lördag ska jag på BAL!!!! den ni, och jag ska dansa hela natten och vara fin i min nya klänning och skratta och krama efterlängtade vänner och vara lycklig på riktigt. (bilder kommer troligen sen)
     nu är det plugga som gäller. vad är en människa? det är hemprovet... vi får se hur det går!

och jag måste tillägga att jag har sett Twilight och den var bäst!



tjomors!

RSS 2.0