ett sånt där tråkigt inlägg

Måndag: ÖSK matchen på Pitchers med Lina och Simon
Tisdag: Middag med flickorna
Onsdag: "after work" med Lina och Simon på Strömpis
man känner att man lever i alla fall. man måste i alla fall njuta av sommaren,
trotts att man jobbar tycker jag!
en mycket lyckad vecka har det varit änså länge!

ÖSK i mitt hjärta

jag är uppvuxen med ÖSK matcher, Kubanerna som sjunger, svart-vitt som spelar, konstgräs (på senare tid), lycka vid mål, trista miner vid förlust, supportrar som alltid vet bäst, gamla läktarens stickiga bänkar, Eyravallen i mitt hjärta och den underbara sporten fotboll.

jag har ÖSK i mitt hjärta. men jag kan inte säga att jag är världens bästa supporter. jag har aldrig kunnat namnen på alla spelarna, alla nummer, alla positioner. jag har aldrig lärt mig de exakta spelet. men ändå står jag där på nästan varje hemmamatch. jag står där på läktaren, hejjar, skriker, klagar och älskar det jag ser. jag älskar sporten fotboll.

för mig är inte segern allt. får jag se spelare spela med kärlek till sproten och inte bara hopp om att tjäna pengar blir jag lycklig, det är galet att man kan bli glad över en sån sak, men jag blir det. och en sådan kärlek hittar jag ibland i ÖSK, och det är därför jag alltid kommer tillbaka. jag hoppas på att få se bra fotboll, sjysst spel och glädje på plan är jag nöjd och glad

ÖSK i mitt hjärta

grow up and behave!!

jag blir så jävla förbannad på folk som blir bjudna till en fest, hemma hos någon, och sen missbrukar de den fina inbjudan och förstör! någon kommer tll festen där nästan alla känner varandra och sen tar de sig friheten och snor andras grejer! eller börjar bråka så att hela festen får avslutas. fattar inte folk att den sårar en annan, eller förstör en hel kväll, eller bara beter sig på sämsta möjliga sätt?? skaffa dig ett jobb och köp de sakerna så de är dina egna istället för att ta något som en annan har tjänat ihop pengar till.

jag hoppas att den som tog grejerna lämnar tillbaka dem, och att de som började slåss erkänner till dem som behöver ett erkännande så att vi ska kunna fortsätta gå på fest i jordens bästa hus! och jag hoppas verkligen att de skärper sig och växer upp och lär sig att uppföra sig!

bara lite sådär

cajsa, ditt rum har aldrig varit så här stökigt! - stämmer
vad gör man åt saken? städar? det ser så ut...
men ärligt talat, det måste ju vara det tråkigaste som finns!!!
menmen, imorgon ska man få finbesök i form av matilda,
så då får man väll anstränga sig lite antar jag...

"shoppingturen" idag slutade med ett skärp och örhängen som
matchade till byxdressen jag har införskaffat.
men jag har fortfarande klädespanik inför imorgon!!!
varför blir det alltid så? man vill ha allt och inget på sig,
och helst nått sånt snyggt man inte äger.
menmen, vad ska man göra,
bara att bita i det sura äpplet och hoppas att man blir rik i framtiden

fred och kärlek!

bara lite london-nostalgi






ni är de sötaste som finns!
ni är de finaste jag vet!
ni har allt det där som alla önskar sig!
hey! jag diggar er<3

fotbollskväll

gårdagen var inte den bästa. sov dåligt, vaknade tidigt, jobbade, åkte på ÖSKmatch i hopp om en seger, men nej, så vart det inte... sämsta matchen på länge! tur att sällskapet var den bästa, i form av benjamin, albin och alexander. efter matchen träffade vi sofia och åkte till henne, där lyckades jag bränna mig på en brännäsla. MITT I STAN! lyckat... också var det ju ett år sedan morfar dog, så jag var inte på så bra humör, men allt vart bra när kvällen avslutades med att kicka fotboll tills det vart så mörkt att man knappt såg bollen. det var en underbar och perfekt avslutning om man frågar mig.
idag blev det fika med sara, en underbar vän och ett kärt återseende efter några veckors frånvaro. puss på det!
i veckan blir det jobba på rejmes och längta till helgens bravader!

20 juli 2008

för exakt ett år sedan fick min familj det tragiska beskedet att Arne Garmenius hade gått bort. Han dog efter en halvårs lång kamp mot den obotliga sjukdomen ALS. Han är fortfarande min största idol, den starkaste människan som någonsin funnits, den bästa morfarn man kunde ha och jag saknar honom varje dag.
vila i frid älskade morfar, i mitt hjärta kommer du alltid finnas kvar, jag älskar dig!

rachel zoe

det här är min nya idol, förebild, människa jag vill vara!

rachel zoe. stylist, blivande designer, snygg och ascool!
jag är helt såld i programet om henne som går på trean nu,
stylist är ett yrke som jag verkligen skulle kunna tänka mig!
jag menar, kolla bara bilden! skor, klänningar, accessoarer överallt!
att ha det som ett yrke, att få klä upp människor, sig själv och andra
är ju rena rama drömmen!
suck ...

skånska?

varför snackar nästan alla på p3 sån otroligt grov skånska? jag är en nybliven lyssnare på p3 eftersom radio är det vi lyssnar på på rejmes, och jag fick damp på all reklam på rockklassiker och mix megapol, plus de har mycket bättre musik på p3 enligt mig, så jag gjorde ett byte som jag aldig trodde skulle ske, jag, cajsa, började lyssna på kanalen jag har varit emot huuur länge som helst, kors i tak och allt sånt där. men tillbaka till frågan, varför all denna skånska? okej, morgonprogrammet spelas in i malmö (de andra också?), men de har tagit dit en stockholmare, claudia eller vad hon heter, så varför inte spela in allt på riks-svenska så många fler (jag i alla fall) förstår? ärligt talat, skånska är charmigt, det är det verkligen, men jag tycker också om att förstå vad som sägs när man sitter och lyssnar aktivt.

sist ska jag väll bara tilllägga att mina nya gudar är Lars Winnerbäck, volbeat, death by april och kings of leon . jag vet, jag är lite seg när det gäller lasse bland annat, men efter peace and love vart jag frälst. jag har väll julia att tacka för det antar jag. nu när jag tänker efter har jag mycket att tacka henne för, för hon är världens bästa festivalkompis! utan henne hade det inte varit det samma! och jag tänker tjata om detta länge till, för det är troligen den bästa veckan jag kommer uppleva den här sommaren!

nu väntar ytterligare 3 veckor på kära rejmes, men på eftermiddagarna ser jag fram emot fika, picknick, filmmys, krogen och allt sånt där, för varför ska man gå i ide bara för att man jobbar? det är ju lite onödigt tycker jag

peace and love!

rejmes

idag började jag min period som en arbetande kvinna på rejems. den enda tjejen på rejems lastvagnar. jag är tillbaka där jag var förra året vid denna tidpunkt. men tro det eller ej, jag gillar faktiskt det där stället! det finns nått fint i "mitt" lager. ja, det är faktiskt mitt för tillfället. jag har titeln "lageransvarig" . ååh va jag gillar att säga det! haha jag har aldrig haft någon annan sån cool titel. det låter coolt tycker jag.

4 veckor och 3 dagar känns dock som en evighet . längre ledighet och mer sommarlov hade inte varit fel! flera dagar vid stranden, heldagar med kompisar och långa sommarnätter. men jag ska inte klaga antar jag! jag är otroligt glad över att jag har ett jobb, det är jag! men det finns ju alltid nått att klaga på, i mitt fall är det de tidiga mornarna! börjar klockan 7, för mig är det tidigt! speciellt när man vet att man kunde sova. menmen, som sagt, jag är nöjd.

och skadeglädje har jag faktiskt mycket av! för det ska regna hela denna veckan och det gör att det inte blir lika tungt att gå till jobbet.

de kommande veckorna lär bli ganska enformiga, så får se hur många inlägg som hamnar här, det märker vi antar jag


lars winnerbäck - kom ihåg mig

när du står ensam kvar på tå
när ytan inte går att nå
när du träffat botten
kom ihåg mig då

när du tagit första bästa tåg
och ger vad som helst för en dialog
när du står sist i kön
kom ihåg mig då

när vintern gömmer dina spår
så att du inte hittar hem
när du är vilsen i en
vinternatt igen
kom ihåg mig då

när det blir varma sommardar
kom ihåg mig då
kom ihåg mig då
när vinterisen ligger klar
kom ihåg mig då
kom ihåg mig då
här finns du kvar

när du står på toppen och tittar ner
och det är ljust vart än du ser
när du har vunnit
kom ihåg mig då

när du får spring i dina ben
och jordens dragningskraft är klen
när du är luften
kom ihåg mig då

när våren öppnar sina dörrar
och du tar den långa vägen hem
när du sitter på uteserveringen
där vi satt igen
kom ihåg mig då

när det blir varma sommardar
kom ihåg mig då
kom ihåg mig då
när vinterisen ligger klar
kom ihåg mig då
kom ihåg mig då
här finns du kvar

när varje dag känns likadan
och när det skymmer över stan
och när du drömmer
kom ihåg mig då

när du har varit i alla vrår
när du har testat allt som går
när du har tröttnat
kom ihåg mig då

när det blir varma sommardar
kom ihåg mig då
kom ihåg mig då
när vinterisen ligger klar
kom ihåg mig då
kom ihåg mig då
här finns du kvar

RSS 2.0