26 juni -11

då försöker vi igen.
for mot sommarsäsong i Björkliden!
ett år äldre
nytt yrke
annat boende
midsommar
rättså nöjd med tillvaron

förhoppningsvis bättre på att blogga,
jag jobbar på det!

- 13 juni sa jag förväl till örebro igen, efter en månad av strosande och mysande med allt kärt där borta. som vanligt bestod den vistelsen av mycket fika, många kramar, övernattningar och mycket mycket kärlek. även om staden inte är någonting jag håller så kärt så befinner sig några av dom finaste människorna i mitt liv där. ni vet vilka ni är.

- lyckades bli ett år äldre också under vistelsen. börjar bli gammal... kände mig i alla fall otroligt gammal då hela kroppen och huvudet låg minst 4 steg efter i välmåedet. (ja, det var självförvållat, men jag skyller på min så kallade bror som fyllde jämnt och firade det hårt). släktfirandet var dock mycket mysigt och trevligt!

- väl tillbaka i älskade Björkliden så startade en ny säsong. ny årstid. nytt yrke. bartender-titeln hamnade på hyllan för ett tag, och nu är det istället reception som gäller! älskar det för tillfället. mycket att göra, hela tiden, men otroligt fina arbetskamrater och för det mesta riktigt härliga gäster! och med lapporten som åskådare dag ut och dag in är det svårt att klaga.

- älskade 10an får stå och vara utsikt från mitt nya hem. delar för tillfället lägenhet med min receptions-ansvarige Rebecka och hennes myshund Lucie. vi är en bra trio om jag får säga det själv!

- midssommar spenderades till stor del på jobbet, men under de lediga tiderna var det umgås med nya och gamla vänner som gällde! långbord på bygatan, snappsvisor och midssommar-stång. det kunde inte blivit bättre! (möjligtvis hade det varit pricken över i:et att hinna med skidåkning i gränsen, men man kan ju inte få allt här i världen...) lördags-kvällen spenderades i Riksgränsen! vi dansade sönder Grönans (barens) golv och skakade loss till ett underbart band som spelade många härliga låtar! träningsvärken sitter fortfarande kvar i benen, och även blåmärkerna syns fortfarande. men hjärtat är lyckligt och leendet sitter kvar på läpparna.

- så ja, jag är nöjd. riktigt nöjd! ångrar ingenstans att jag for hit igen. detta känns helt rätt!

RSS 2.0