sommar, tack!

hemma från peace and love nu. håller på att framställa ett inlägg men det tar tid, och eftersom det är så otroligt bra väder ute orkar jag inte sitta här och blogga. och jag tror att det där inlägget lär ta ett tag till, eftersom imorgon ska jag bada och på torsdag åker jag, matilda och kanske sara till min sommarstuga, där jag stannar till söndagen, kanske måndagen.

vill bara tacka alla som förgyllde min vecka i borlänge, det var underbart bra och nästa år ska jag lätt tillbaka igen!
speciellt tack till brudarna som ställde upp för mig när det beehövdes och som tog hand om mig, julia som är jordens bästa fesivalkompis, vännerna som fanns där som jag inte träffat på hur länge som helst! men som jag hoppas att jag träffar igen snart!

njut av sommaren, lev, och upptäck allt som går!

julia är kung, finns inget mer att säga!

midsommarafton

skrivkramp. ärligt talat, jag kommer inte på nått allt att skriva... inget alls.
i sommar blir det nog bara att njuta och uppleva så mycket som möjligt,
och kanske hitta lite inspiration att skriva om.
nästa stopp i sommar blir peace and love i borlänge med underbara tjejer!

julia är en av dessa tjejer och det är jag otroligt glad för!
Peace

birthday

3 dagar sen jag fyllde 18 år. vuxenlivet har hittills varit nice, var på krogen i onsdags efter en underbar grillkväll med massa vänner och släkt. Jag fick en chock när jag ringde pappa och bad honom överföra pengar, och sen kunde han inte se mina konton längre! tänk att en ålder kan ge dig så mycket "frihet". jag menar, bara för att du fyller 18 blir du myndig, får ta hand om dig själv, gå på krogen, rösta och massa!

men min födelsedag var den bästa jag någonsin kunnat tänka mig! fotbollsturnering på morgonen, jag gjorde enda målet i laget!! sedan var det en lååååååång väntan i skolan på att skolavslutningen skulle börja, men klassen hann träffas och de sjöng för mig, sen var det skolavslutning i aulan, och jag och mats fick en varsin bok på grund av att vi är positiva och bra kompisar i klassen typ, och tord kunde ju inte hålla sig, då han fick hela aulan, alla ettor och tvåor på skolan, att skrika grattis till mig, lite lagom genant! sen på eftermiddagen kom mina bästa vänner och firade mig, många underbara presenter, dansa hela natten på krogen, och gå och lägga mig med ett leenda på läpparna.

det var den bästa dagen på länge, och jag vill tacka mina underbara vänner som tog sig tid och firade mig!
nu är det sommarlov och dags att leva livet! 16 dagar kvar till peace and love!!!!!!
tagga!!!

tomorrow

imorgon, 3 juni, blir jag 18 år. Imorgon är jag på pappret vuxen. Jag får gifta mig, byta namn, skriva på pappar, RÖSTA!, och massa annat. helt galet om man frågar mig! Jag är precis som de flesta "snart 18åringar", övertaggad och förväntansfull. Jag ser fram emot denna dag otroligt mycket, och jag vet redan nu att jag kommer bli besviken om jag inte känner någon skillnad imorgon när jag vaknar. Men jag tror inte det kommer göra nått, för jag kommer få spendera denna dag med mina bästa och käraste vänner och det är någonting jag ser fram emot.

Dagen börjar med väckning och frukost med familjen, sedan bär det av till universitetet där det är fotbollsturnering med skolan, sedan drar vi till skolan där det är fika med klassen och sen skolavslutning. Efter det ska jag hem till mig och frilla med vänner och släkt och sedan låter det som att det blir krogen. Det känns som en bra dag. jag hoppas på uppehåll i vädret bara.



jag delar även denna dag med min kära vän Axel, grattis till honom på 17årsdagen!

RSS 2.0