31 mars -11

The Sounds – Wish You Were Here
ny favorit. jag saknar dig

en av sveriges snyggaste, javisst!

behöver inte säga nått mer. denna kvinna är ball


29 mars -11

man blir ju så extremt sugen på att kliva upp ur sängen, från det varma mysiga täcket, när det är svinkallt utanför. man längtar ju verkligen efter den där varma härliga duschen när man kommer frysa arslet av sig när man är klar.
det är ju så himla härligt att ta på sig ca 3 lager tröjor under jackan när man ska gå ut.
man blir verkligen jättetaggad av att öppna dörren och mötas av snö, snö och åter nyfallen snö.
eller?...
ojsan, nu regnar det visst istället. sverige är allt bra underbart...
tur att man jobbar i en galleria och slipper se detta! mot jobbet, och frizonen.

jag saknar verkligen inte detta, hur man man göra det när man kan ha det såhär? :

 


21 mars -11

packa är inte min grej. så är det bara. dock är det en overklig känsla att veta att jag ska få hänga med en bästa vän, i 4 hela dagar! cm-terapi för oss båda. detta kommer bli bra, galet bra!

20 mars -11

not dead. just living. landet i helgen. storstaden tisdag. gillar't. rätt mycket faktiskt

10 mars -11

jag avundas dom som är motiverade. dom som vet exakt vad dom vill göra i sitt liv och utför det. lever sina drömmar till fullo. chansar, vågar och gör det. det blir så självklart och vackert på något sätt, och det blir så rätt
jag avundas dom som har mod och beslutsamhet. tittar aldrig tillbaka, utan bara kör i sin egen riktning på livets väg. dom som kan leva i nuet och verkligen njuta av det, på riktigt.
jag avundas dom som inte behöver planera. dom som låter livet och ödet sköta det mesta, njuter av sina lediga dagar och har brännt upp sin kalender, eller bäst av allt, har aldrig köpt en. dom som aldrig har lagt pengar, ansträngning eller tid på att skriva ner allt, utan bara tar det som det kommer.
jag är en avundsjuk tjej, jag vet.



men jag vet också att jag har det okej. jag vet det. bara så att du vet liksom. jag borde inte klaga. men jag gör det ändå.

7 mars - 11

besviken, arg, ledsen, tveksam, fundersam, svinförbannad, sårad, sur, deppig, grå. det är inte okej. inte någonstans! inte acceptabelt, inget jag tolererar, lite för mycket av det dåliga.

dåliga dagar. det är kaos i hjärnan nu. det värker lite i hjärtat. äts upp av saknad.


trött. god natt

2 mars -11

dagen började med en långpromenad. detta ska bli en dagsrutin i och med att mina jeans har krymt. knasigt men sant. så detta måste jag göra nått åt. punkt.

sedan var det jobbet som gällde. en eftermiddag på den underbara butiken ShoSho. när passet  var slut visade det sig att jag sålt mer skor än jag någonsin gjort i den nyöppnade affären. så nu svävar jag lite på moln. känns som ett sånt fint framsteg på nya jobbet.

efter det for minny, jag och jossan till tybble och lyssnade på en trubadur som sjöng cornelis-låtar. detta var magiskt. han var så otroligt bra! minny var så otroligt söt när hon dansade och sjöng med till alla låtar! det var så galet mysigt att kramas med jossan vid baren! ååh denna dag har varit superfin och mega bra! en nöjd tjej går och lägger sig och hoppas att leendet sitter kvar på läpparna imorgon då det blir en tidig morgon!

RSS 2.0