29 maj

en vecka kvar. paniken sprudlar i kroppen över hur framtiden ska se ut, på alla plan. en föreställning om saknad, ovisshet, ensamhet och att inte vara tillräcklig passerar framför ögonen på mig varje dag. hjärtat slår, kroppen är rastlös, humöret växlar. snart, snart är det dags... drömmarna börjar väckas och spräckas.

tre år har gått. tre långa jobbiga, påfrästande, förvirrande, glad, roliga, härliga, helt underbara år fyllda med kärlek. ni alla vet vad jag tycker om tema. det är en hatkärlek olik någon annan, men det som jag har fått här går inte att jämföra med någonting annat jag har varit eller kommer att vara med om. tacksamheten är så otroligt stor för allt jag har fått uppleva.

vänskapsband har knutits, kanske för livet. jag blir extremt ledsen när jag tänker på att risken finns att jag inte kommer hålla kontakten med er. men det ni har gett mig som klass, som inivider och som mina vänner har gjort mig så lycklig under tiden här. även om det har inneburit sina strider i klassrummet, diskussioner och olika åsikter så har ni hjälpt mig att växa som person. utan er hade jag inte varit tjejen som sitter här idag, så klassen, er har jag så otroligt mycket att tacka. ni kommer alltid ha denna lilla speciella platsen i hjärtat där bara speciella och underbara människor får plats.

att ni är bäst behöver jag inte säga, för det vet ni. och ni kommer en dag ta över världen på erat sätt, det vet jag. ni kommer klara allt.

tack!

23 maj

isn't it obvious?...

16 maj

balklänning check
skor check
studentkläning check
studentmössa check
balbiljetter check
studentfestbiljetter check
jag tror att allt är klart nu. nu är det bara 4 juni som ska komma, sedan är det dags!
onsdagen spenderas med klassen på vår egna bal som sedan leder till fest på strömpis.
jag är så otroligt taggad! den här månaden kommer att vara helt underbar,
dock vet jag redan nu att jag kommer sakna alla så sjukt mycket!
avsked är inte min starka sida precis ... men man får väll vara glad för de fin tre år vi har haft tillsammans.
tema 0710 kommer alltid ha en speciel plats i mitt hjärta!


peace

8 maj

hjärtat var tungt och tomt, ögonen svullna av salt vatten, luften ville inte på plats i mina lungor, orden fanns inte, leendet var sedan länge borta, allt är lika dystert som vädret utanför. välkommen till min verklighet. välkommen till min fredag...

life's a blurr...


RSS 2.0