my weekend

i min soffa finns nu ett avtryck av min rumpa, så mycket tid har jag spenderat i den denna helg. jag har levt på soffan, med tv:n framför mig, datorn i knät, ett glas vatten vid min sida och massa massa näsdukar! programmen ändrades på tv:n samtidigt som jag lyfte blicken från datorn som vidade "Benjamin Buttons otroliga liv"; fotboll, film, fotboll, film, fotboll, film, MÅÅÅÅÅL!, pusspuss, straff??, hejdå, passa då!, neeeeeej! säg inte så!, slut! attans manchester vann! snyfft snyfft... det var ungefär så min lördagkväll såg ut. och vid halv 10 gick jag och la mig, sov 10 timmar och nu är jag lite piggare, lite friskare. jag tror jag gjorde rätt i att sova och strunta i att festa, faktiskt. även om jag hade velat stått vid Monicas sida och sjunga : "jag är inte full för jag har pollenallergi, hey!" men jag fick ett gulligt sms istället, tack för det hjärtat!

nu är det söndag, tråkig söndag. imorgon är det tillbaka till skolan, tillbaka till verkligheten.

28 augusti

jag tog på mig uppgiften att sitta uppe tills min syster kommer hem från bion. vilket innebär; inget att göra och 2 timmar att slå ihjäl. vad gör man? för mig blir det att facebooka, som är min nya drog, scary movie, som är otroligt dålig! och förhoppningsvist sova på soffan. nej förrsten, detta ändrades nyss till Arn. jag gillar arn! bättre än scary movie i alla fall!

idag är jag glad! skolan gick bra, tord tyckte att min idé för projektarbetet lät bra, planerna inför skottland lät lovande, jag tror jag börjar bli frisk, mysig middag med pappa och syster, sms från en underbar vän, myskväll med tjejfilm och skvaller om livets händelser och nu sitter jag här.

min fråga idag är: varför är alla på frimis och jag sitter här? jo, för att jag är mesig och vill bli frisk... suck! men jag säger det, johanna räddade min kväll!! massa tack till henne, en sann vän<3

varför känns det som att det är höst? det är bara augusti!

sjukling

hela dagen har jag varit i min egen lilla kupa, lock för öron och näsa, huvudverk och irriterande hosta. det märks att skolan har börjat... så efter en fika på java där jag gjorde klart filosofiläxa och satt och tänkte på projektarbete gick jag och hämtade mina skor hos skomakaren (dock inte de nya) och sen åkte jag hem. när jag kom in genom dörren mötte jag min syster som var lika förkyld som jag...då kom jag med det briljanta förslaget: FILM!! hon nappade på idén och vipps så var vi båda ombytta till pyamas och kurade ihop oss i soffan och satte på "10 orsaker att hata dig". gud vilken härlig film!! en riktig cajsa-film.

det känns dock att höst-deppet och skol-paniken börjar sätta fart! och det är trist när de man trodde var ens vänner inte är som vanlig, inte hör av sig, inte är som vanligt när man som mest behöver det! det känns faktiskt väldigt jobbigt. menmen, vad ska man göra? är väll bara att acceptera och gå vidare kanske. dock vet både jag och dem att så fort jag får en liten hint om att det ska bli som förut så nappar jag, och jag blir alltid lika sårad. det är så jag funkar, det är så mitt liv ser ut antar jag.

helgen ser ut att bli lugn så man kanske kan bli frisk, hoppas så i alla fall! börjar bli riktigt trött på detta nu...

you've became everything you said you would'nt,
I don't get it, and it's me who is hurting, as usual...

skottebesök

dålig uppdatering nu igen, jag vet. men denna gång har jag faktiskt en bra ursäkt! : jag har varit barnvakt åt 2 skottar! så är det. jag och matilda bodde hemma hos mig och vi hade 2 skottar på besök. det är ett utbyte med skolan och om 2 och en halv vecka ska vi åka dit. så i torsdags anläde dem och i söndags åkte dem. och det har varit så otroligt roligt!! jag har inte skrattat så här mycket på hur länge som helst! de var med oss i skolan, eller ja, de följde med ut på långa promenader, precis som vi alltid gör på tema, vi går och går och går. men de gillade det tydligen

jag har börjat uppskatta sverige så mycket mer nu! för enligt skottarna är sverige bäst, allt är bra här, allt är så rent, alla är så trevliga, skolan är så rolig, vädret är så bra och allt! och det ska bli så spännande att se hur de igentligen har det, om de har det så dåligt som de påstår.

ärligt talat saknar jag dem lite, när man har varit med någon/några i 4 dagar, intensivt, man har nästan suttit ihop med dem, då känns det tomt när de åker! och speciellt när det är sånna bra människor som det var! men jag är glad att facebook och msn finns!

så, denna dag då, hur har den varit? bra tycker jag!  vi har haft kompledigt nu 2 dagar på grund av skottebesöket,. eller vi har haft iv-val, men det är soft. så idag hade jag en lektion som började halv3, sedan åkte jag till staden och köpte mina älskade bebisar som jag har längtat efter såååå länge!

här är dem
men jag ägde dem i en timma, sen såg jag att en söm började lossna, och eftersom det var det enda paret som fanns kvar så var jag tvungen att lämna in dem och de skickades iväg till skomakaren ... suck säger jag bara!!! jag ville verkligen börja använda dem!! får hoppas att dem blir lagade snabbt.

imorgon börjar skolan på riktigt, ska faktiskt bli skönt på ett sätt, komma tillbaka till vardagen liksom.
nu blir det att hejja på svenska landslaget i dam EM fotbollen!
se ya!

sista dagen på sista sommarlovet

sista dagen på sista sommarlovet. HJÄLP! det skrämmer mig verkligen att allt ska gå så otroligt fort! ett enda år kvar i skolan, ETT ÅR!!! det är ingenting! och sista ska tydligen vara värst, och det skrämmer mig också! har jag satt upp ett mål så vill jag hemst gärna hålla det, planerar jag någoting ser jag helst att det blir så, för annars stämmer det inte och då blir jag helt lost. jag lovar, jag är en planerare in i blodet! självklart älskar jag när folk kommer med spontana förslag, men jag är dålig på att komma på någonting spontant själv. och jag har hela mitt liv planerat att jag ska klara skolan på bästa sätt. MVG i alla ämnen är för min del att ta i, men jag ska ha höga betyg, så är det bara!

sista dagen på sista sommarlovet, och vad har jag gjort? städat och träffat matilda. det har varit en bra dag ändå. nu blir det att kolla på friidrotts vm med pappa och invänta morgondagen, då vi får människor från skottland på besök... spännande sa det bli! vi får se hur det går.


PANIK!

JAG HAR PANIK!!!! jag är utan projektarbete och ska börja trean, det är inte bra!!!!
idéer tack!!

ursäkta mig

skrivtorkan goes on ...
för mig finns det en gräns över vad man delar ut över internett,
och i min hjärna går det endast runt deep shit just nu.
detta gör att min kreativitet sjunker och fantasin halvt försvinner tyvärr.
jag ska försöka skärpa mig, vi får se när det vänder, snart hoppas jag!!

by the way, prinsessan madelene har förlovat sig för er som missat det,
kul att någon får en glimt av ett happy ending

flashback

shit! jag läste nyss mina gamla blogginlägg! och i och med det måste jag be om ursäkt över hur otroligt dålig jag har blivit att skriva! konstigt nog har jag tappat stinget totalt utan att veta om det! jag har alltid sagt att jag inte vill ha en blogg där jag skriver: idag gjorde jag det här, och igår det här. men det är precis vad det har blivit! skrämmande!...

jag antar att det är sommaren, eller om man nu kan kalla det sommar med tanke på vädret... sommaren 09 har inte varit den bästa i mitt liv, tyvärr. självklart har det varit bra studer! sånna som peace and love och så, men överlag har den varit fylld med bråk, utskällningar, missförstånd, förluster på vännfronten, olyckliga stunder, tappad tro på männskligheten och liknande... inte det bästa som kan hända under årstiden då man ska finna kärlek, lycka och goa stunder.
menmen, vad ska man göra? det är bara att bryta ihop och komma igen! upp och nicka sockerdricka och allt sånt där!

och dagens spunk-objekt är mitt J på tanjentbordet!! man ska inte behöva trycka 30 gånger på knappen för att den ska fungera tycker jag! det tar sån tid då!!
suck

peace out!

Cajsa

the show

I'm just a little bit caught in the middle
life is a maze, and love is a riddle
I don't know where to go
can't do it alone
I've tried, but I don't know why

slow it down, make it stop
or else my heart is going to pop
cause it's to much, yea it's alot
to be somthing I'm not

I'm a fool, out of love
cause I just can't get enought

I'm just a little girl lost in the moment
I'm so scared but I don't show it
I can't figure it out
it's bringing me down
I know, I've got to let it go
and just enjoy the show

the sun is hot in the sky
ust like a giant spot light
the people follow the signs
and synchronize the time

it's a joke, nobody knows
they've got a ticket to the show

I want my money back, I want my money back ...

fredag, lördag, söndag och måndag?

värme! underbara värme! äntligen är den här!
och den tänker jag ta vara på på bästa sätt: i världen bästa sommarstuga!
underbart !

torsdag

sista dagen på jobbet imorgon. tråkigt! jag gillar verkligen de flesta grabbarna/männen/gubbarna på rejmes! (självklart finns det undantag, bland annat sådanna som är äldre än ens föräldrar men ändå låssas vara ung och flörtig, USCH!!!!)

ärligt talat hade jag inte klarat av dessa 4 veckor utan min nya vänn Lina, jag lovar, det måste vara ödet att hon sommarjobbade där också! haha hon förgyllde mina veckor och fick tiden att gå lite fortare. tack till henne! och hjärta på henne för att hon är så bra!

i helgen är det stugan som gäller, för att ladda batterierna lite, ungås med familjen och så. det ska bli skönt tycker jag!

nu sitter jag med världens bästa karlsson. med magen full av god mat och efter att ha skrattat så vi höll på att avlida åt "baksmällan" sitter vi nu och kollar på CSI Miami och snackar deep shit. det är det vi är bra på. hon är bäst, så är det bara!

du och jag, på riktigt

onsdag

upp och ner,
ner och upp,
upp igen,
och pladask ner på botten.
kämpa, kämpa,  kämpa vidare,
ta slagen, gå vidare,
lev
lev
lev

måndag

alla har vi våra uppgångar och nergångar, eller hur?
man kan inte vara glad jämt, eller hur?
så är det.

dagen var bra! det tackar jag fredrik för! trevligt sällskap vid middag och fotboll.
bra är han tycker jag :)
massa god pasta och köttfärs, bra fotboll (i alla fall första halvlek)
4 mål av Örgryte, tack för de två i ert egna mål!

imorgon blir det jobbajobbajobba på rejmes och livet antar jag
det är bara att bryta ihop och komma igen!

positiva klubben

klump i magen, tår i ögonvrån, sorg i halsen och lite så bara...
det är nu vindarna ska  vända,
solen ska börja skina igen och
lyckan kommer tillbaka?
eh, nej ...
det är nu allting går utför, neråt, åt helvette

RSS 2.0