mitt allt

lilla älskade syster. min skatt. föralltid


17 juli 12.

nu har jag varit sådär dålig på att uppdatera igen. men ska jag vara helt ärligt så har inte mycket hänt. det har varit fint väder en vecka, väldigt väldigt regnigt ett dygn, sen massa moln. det var vädret.

aktiviteter jag har utfört är vandrat till låkta i blåst och regn, gymmat, kollat film, spelat massvis med kort, lagt passiens (ingen aning hur det stavas...), läst och gått ut med min hus-hund. det var det.

jobbar på att fixa bilder, så det kommer kanske upp någon dag. annars jobbar jag bara, 10 dagar i streck. så det kan gå, men det är kul!

det var det.

3 juli .12

kirunafestival

festival i allmänhet hör sedan 3 somrar sen till. ingen sommar utan galen festival! förra året var jag säker på att denna skulle upplevas i tyskland igen, men det blir ju aldrig som man tänkt sig!

istället såg jag till att få arbeta på Kirunafestivalen. en stadsfest som blev rätt lyckad tillslut ändå! jag gillar att leka bartender. det är nått som får adrenalinet att pumpa lite extra när det är mycket disk att plocka, många gäster att servera och bra musik som strömmar genom hela kroppen! det var inget undantag denna gången. vi körde. fredagen var roligast.

dock ville inte ångesten att jag inte var i Borlänge lägga sig alls. en tung sten låg på bröstet, och när syster ringde och kents ljuva toner flög genom luren ville jag gråta! seriöst. men jag fick nöja mig med Hoffmaestro. dom är helt okey dom också. och jag hade sol dygnet runt! det hade inte dom i alla fall.

resten av helgen har spenderats på jobbet i björkis. det blir bara roligare och roligare. mer utmanade och massa nya saker att lära sig! nu jobbar jag på till helgen då det blir ledigt i några dagar. ska bli fint, och då får vi se vilka äventyr som väntar!

RSS 2.0